målare stockholm

Målare Stockholm

Miljövänlig målerifirma med känsla för detaljer | 08-120 52 100

Måleri

Tveka inte att kontakta oss när du behöver en målare i Stockholm. Vi åtar oss alla typer av in- och utvändiga måleriarbeten med hög kompetens och kvalitetsfokus.

Saker vi kan hjälpa dig med är målning av fasader, väggar, tak, fönster, dörrar och andra snickerier. Dessutom erbjuder vi tapetsering och upphängning av väv.

Alla måleriarbeten föregås av noggrant underarbete, inklusive skrapning, rivning, spackling och slipning. Ett starkt argument för att anlita oss är att vi lämnar garanti på utförda arbeten! När arbetet är klart går vi igenom resultatet med vår uppdragsgivare och om något inte skulle vara bra rättar vi till det snarast möjligt.

Prisvärt att fräscha upp med ny färg

Att renovera hemma är något de de flesta förknippar med stora kostnader, men så behöver det inte nödvändigtvis vara. Ett av de mest prisvärda sätten, om inte det allra mest prisvärda sättet, att fräscha upp är att måla väggar och/eller tak. Jämfört med andra åtgärder får du ett helt nytt rum när du målar om. Fläckar och trista färger försvinner och du får istället ett rum som du kan trivas med i många år framöver.

Många väljer att måla på egen hand, vilket kan gå alldeles utmärkt om man vet vad man gör (läs mer om detta nedan). När du anlitar oss för att måla är du däremot garanterad ett bra resultat utan misstag som bubblor i de gamla tapeterna. Samtidigt sparar du tid som du kan lägga på annat. 

Merparten av kostnaden för måleri består av arbetskostnaden, vilket innebär att du kan inta bara kan utnyttja ROT-avdraget (som gäller endast arbetskostnaden), utan dessutom utnyttja det till merparten av projektet! 

Varför ska jag anlita en målare i Stockholm?

Att måla är både ett tidskrävande och svårt jobb där minsta misstag i slutändan kan få stora konsekvenser i form av fläckar, rinnspår och färg som släpper. Det är tyvärr ganska vanligt att man ser att folk väljer att utföra arbetet själv istället för att anlita en professionell målare direkt. Man tänker lite som så att det där med målning kan alla klara av och att det därför finns pengar att tjäna, men man räknar då inte med att det jobb man lagt ner ofta får göras om efter bara något år. Något som alltså inte skulle hända om man istället betalat några kronor extra för en riktig målare.

Visst, det här med målning kan alla göra – men, som sagt, tiden är avgörande och alla har inte den insikten utan nöjer sig med några timmar på kvällen efter det att det ordinarie jobbet slutat. Man fuskar, helt enkelt – både med förarbetet och därefter även själva målandet. Hur kan man då komma till rätta med det här? Jo, om man tar en lägenhet i Stockholm som exempel och anlitar en målare till ett av rummen medan man själv tar ett annat. Kommer det att bli ett tydligt resultat av detta experiment? Svaret är ja och detta kommer främst att märkas på förarbetet som en målare gör där i Stockholm mot vad den privata personen skulle göra i sitt rum.

Målarredskap i Stockholm inomhus

En målare lägger nämligen ner cirka 80 procent av sin kraft på att spackla, putsa och fixa ojämna ytor och enbart 20 procent på själva jobbet med penseln. Detta ställt mot vad en privatperson gör och där kan man egentligen bara vända på siffrorna. En målare i Stockholm – eller var som helst i landet – vet hur viktigt det är med förarbetet då detta inte går att korrigera senare utan att slipa bort den gamla färgen medan en vanlig människa inte är medveten om detta utan nästan går direkt på själva målarjobbet.

Detta är alltså anledningen till att många jobb för en målare egentligen handlar om att ta hand om det som någon frustrerad privatperson misslyckats med. Detta märks främst i större städer som Stockholm, Göteborg och Malmö där folk flyttar i en allt högre grad och där jakten på pengar vid en eventuell vidareförsäljning gör att fusket blir tydligare och att därför målare tvingas rycka ut.

Välkommen att kontakta oss så tar vi fram en kostnadsfri offert på ditt uppdrag!