Målare Stockholm

Måleri med känsla för detaljer | 08-121 464 00

Om oss

En högkompetent målare i Stockholm

Vi vet att korrekt utfört målerijobb verkligen kan göra stor skillnad både sett till det rent estetiska och sett till en högre levnadsstandard. Det många inte tänker på är att färg även har ett skyddande syfte och att det är det yttersta lagret som gör att exempelvis regn och annan nederbörd inte tränger igenom och skadar exempelvis fasaden. Att anlita oss är en investering då våra utförda jobb håller högsta kvalitet och därmed står emot tidens tand på ett bra sätt.

Vi har lång erfarenhet av alla olika typer av målerijobb och vi kan verkligen göra skillnad för dig som kund. Vi arbetar alltid effektivt och sätter stor vikt vid att leverera högsta kvalitet - oavsett om det handlar om att måla om din fasad eller om att måla om- och förändra i ditt vardagsrum.

En bred kundkrets och goda referenser i hela Storstockholm

Storleken på jobbet är inte avgörande. Vi åtar oss både större projekt hos fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag likväl som arbeten hemma hos hos dig som privatperson. Alltid med ett fokus på nöjda kunder då vi vet att det skapar ringar på vattnet och leder till fler jobb. En nöjd kund står alltid redo att rekommendera oss vidare och vi hoppas att du ska bli en av dessa.

målare byggfirma

Genom åren har vi utvecklat samarbeten med andra företag - både inom måleri och inom bygg. Det gör att vi är bättre förberedda och att vi - med kort varsel - kan kalla in folk vid exempelvis sjukdagar och utöka personalstyrkan vid högre arbetsbelastning. Du som kund blir aldrig lidande utan jobben slutförs på den överenskomna tiden.

Samtliga våra anställda är yrkesutbildade målare med MVK-behörighet för målning i våtrum. Anlitar du oss så kommer du att ha en löpande kontakt med en projektledare som går igenom arbetets gång tillsammans med dig. Bland de tjänster vi erbjuder finns bland annat följande:

  • Målning av tak

  • Målning av väggar

  • Målning på olika typer av snickerier

  • Målning i trapphus

  • Sprutning av köksluckor

  • Utvändig målning - exempelvis av fasader och fönster

  • Tapetsering
Personlig målerifirma med stora resurser och fokus på kvalitet!