målare stockholm

Målare Stockholm

Miljövänlig målerifirma med känsla för detaljer | 08-120 52 100

Om oss

Sköndals Måleri & Golv – en hållbar målerifirma i Stockholm

Vi vet att ett korrekt utfört målerijobb verkligen kan göra stor skillnad både sett till det rent estetiska och sett till en högre levnadsstandard. Det många inte tänker på är att färg även har ett skyddande syfte och att det är det yttersta lagret som gör att exempelvis regn och annan nederbörd inte tränger igenom och skadar exempelvis fasaden. Att anlita oss är en investering då våra utförda jobb håller högsta kvalitet och därmed står emot tidens tand på ett bra sätt.

Vi på Sköndals Måleri har över 15 års erfarenhet av alla olika typer av målerijobb och vi kan verkligen göra skillnad för dig som kund. Vi arbetar alltid effektivt och sätter stor vikt vid att leverera högsta kvalitet - oavsett om det handlar om att måla om din fasad eller om att måla om- och förändra i ditt vardagsrum.

Utöver kvalitet sätter vi hållbarhet och miljö i stort fokus. För att minska vår negativa påverkan på miljön ser vi till att använda svanenmärkta färger när det går, sköta transporterna med elbil samt se till att sopsortera allt byggavfall efter avslutat arbete.

Behöriga hantverkare med lång erfarenhet

Samtliga våra anställda är yrkesutbildade målare med MVK-behörighet för målning i våtrum och plattsättning. Anlitar du oss så kommer du att ha en löpande kontakt med en projektledare som går igenom arbetets gång tillsammans med dig. Bland de tjänster vi erbjuder finns bland annat följande:

  • Målning av tak

  • Målning av väggar

  • Målning på olika typer av snickerier

  • Målning i trapphus

  • Sprutning av köksluckor

  • Utvändig målning - exempelvis av fasader och fönster

  • Tapetsering


Hitta till oss


En bred kundkrets och goda referenser i hela Storstockholm

Storleken på jobbet är inte avgörande. Vi åtar oss både större projekt hos fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag likväl som arbeten hemma hos hos dig som privatperson. Alltid med ett fokus på nöjda kunder då vi vet att det skapar ringar på vattnet och leder till fler jobb. En nöjd kund står alltid redo att rekommendera oss vidare och vi hoppas att du ska bli en av dessa.

målare byggfirma

Genom åren har vi utvecklat samarbeten med andra företag - både inom måleri och inom bygg. Det gör att vi är bättre förberedda och att vi - med kort varsel - kan kalla in folk vid exempelvis sjukdagar och utöka personalstyrkan vid högre arbetsbelastning. Du som kund blir aldrig lidande utan jobben slutförs på den överenskomna tiden.

Dags att måla om?

Ska du måla om din fasad till villan så är det bara att kontakta oss. Likaså om du vill måla om friggeboden, taket eller uteplatsen.

Alla uppdrag behandlas med lika stort fokus och med samma målsättning: att lämna efter oss ett arbete av högsta kvalitet. Vi har en tillräckligt stor personalstyrka för att kunna hjälpa de som hör av sig till oss. Se till att vila ut ordentligt under din semester - vi sköter måleriet åt dig.

Vi värnar om miljön

Vi gör vårt bästa för att bidra till en bättre värld och vi försöker hela tiden skruva åt vår verksamhet så att de avtryck vi lämnar på miljön blir mindre. I samband med våra uppdrag så ser vi till att sortera alla sopor, alla färgrester och allt annat spillmaterial. Detta kör vi sedan till miljöstationen där allt placeras i enlighet med de regler som finns.

Gällande bilar så kör vi bränslesnåla sådana och vi försöker - i den mån det är möjligt - att samåka och även i övrigt minska vårt resande. God planering är en nyckel i detta. Produkter och material som används är av högsta kvalitet och vi ser alltid till att välja från större, erkända leverantörer då vi vet att de sätter miljön i första rummet. Vi minskar våra avtryck och vi hoppas att fler aktörer inom vår bransch är beredda att följa efter.

Välkommen till Sköndals Måleri & Golv!

Personlig målerifirma med stora resurser och fokus på miljön!