målare stockholm

Målare Stockholm

Miljövänlig målerifirma med känsla för detaljer | 08-120 52 100

Golvmålning Stockholm

Förändra bostaden med en golvmålning

Vi har lång vana av golvmålning och vi kan hjälpa dig att måla ditt golv oavsett om det handlar om ett massivt trägolv, om parkett, laminat eller om exempelvis ett betonggolv. Vi åtar oss uppdrag över hela Stockholm och där vi, oberoende av storlek på golvytan, alltid levererar ett högklassigt resultat.

Golvmålning är ett effektivt och prisvärt sätt att förändra hela bostaden och genom att anlita oss så får du ett resultat som verkligen tar ditt boende till nästa nivå. Givetvis kan du använda dig av Rot-avdraget i samband med att du som privatperson väljer oss för en för att måla om golven.

Du som väljer oss för golvmålning kan alltid räkna med högkvalitativa jobb till rimliga priser!


Nöjd-Kund-Garanti och dokumentation vid golvmålning

Vi strävar alltid efter nöjda kunder och som ett led i detta så ger vi också garantier på de jobb vi utför. Golvmålning är inget undantag. Skulle du av någon anledning känna att det inte riktigt blev bra eller att exempelvis färg har släppt från något område så kommer vi och korrigerar detta.

Vi dokumenterar alla våra jobb så att vi hela tiden kan visa upp att arbetet skett i enlighet med vedertagna regler och på ett fackmannamässigt sätt. Målet är att du som beställare och kund ska känna trygghet och att du, som så många andra, står redo att rekommendera oss vidare till andra personer i behov av en professionell golvmålning - eller något annat målerijobb i Stockholm.

Golvet är ett av de ytskikt i bostaden som tydligast bidrar till helhetsbilden. Ett slitet golv spiller över till övriga delar. Det spelar ingen roll vilka möbler du har eller hur du ställer dessa: är ditt golv nött, fult och slitet så kommer detta att vara det bestående intryck du ger dig gäster. Golvet är också det ytskikt som utsätts för allra högst slitage och det gör att man också bör hålla goda intervaller vad gäller underhåll. Att måla om ett golv är en lite bortglömd detalj som kan göra en enorm skillnad.


golvmålning stockholm

Golvmålning - grundarbetet avgör det färdiga resultatet

Väljer du oss för att måla om golven i din bostad så väljer du en lyhörd partner med lång erfarenhet. Vi vet hur man ska gå tillväga för att skapa den där wow-känslan och oavsett vilket typ av golv det handlar om så finns en gemensam nämnare: grundarbetet.

Olika typer av golv kräver olika typer av grundarbete och ser man till exempelvis ett klassiskt trägolv så måste detta vara slipat, tvättat och fritt från damm innan målningen tar vid - grundarbetet är den del av projektet som vi lägger ner absolut mest tid på. Samma sak gäller för betonggolv: här ser vi till att ytan som ska målas är fri från eventuell betonghud och att det är fritt från smuts innan vi sätter igång.

Givet i sammanhanget är även att den färg som används är olika beroende på vilket material ditt golv är av. Idag finns det en uppsjö av olika färger som passar för olika golv. En direkt följd av att just golvmålning numera är ytterst populärt.

Vågar du ta ut svängarna?

Idag ser man att privatpersoner har tagit sig mod att förändra i sina hem. Den vita trenden är på väg att försvinna och ersättas av färger. Det är roligt då det skapar mer personlighet och mer unika hem. Att byta färg på väggarna ger en direkt effekt för en billig peng - och samma sak gäller för golven.

Har du ett trägolv som du tröttnat på? I så fall du du anlita oss för att måla om det i en helt annan färg. Vitt är gångbart, många väljer en lite gråare ton medan vissa tar steget fullt ut och målar golvet svart.

Det finns oändliga möjligheter och vi bistår dig gärna med goda råd i frågan om färgval. Vi kan visa upp referenser från tidigare projekt och vi kan, baserat på hur din bostad ser ut, komma med tips, tankar och råd kring hur du exempelvis kan få olika rum att verka lite större än vad de egentligen är. Färg är ett perfekt sätt att förändra och ge illusionen av mer rymd - och med oss vid din sida så garanteras du den effekt du eftersöker.

Golvmålning ger en snyggare entré

Vilken bild får kunder, affärspartner och investerare av ert företag och vilket är det första intrycket ni ger dessa? Att visa upp de egna lokalerna på ett bra sätt är i många fall avgörande för hur man upplevs som företag. En snygg entré skapar ett första intryck som håller i sig - och golvet spelar en enorm roll i detta. Vi har lång vana av att måla om hos företag och skapa mer personliga lösningar.

Genom att anlita oss för en golvmålning i anslutning till entrén så kan ni skapa ett första intryck som verkligen ger er fördelar i affärsmässiga sammanhang. Här kan ni exempelvis låta färgen på golvet följa färgerna i er logotyp eller de färgteman ni i övrigt har i lokalerna. Det finns oändliga möjligheter i denna fråga och vi hjälper er gärna att hitta en lösning som passar just ert företag och era lokaler.

Vi erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster inom måleri!