målare stockholm

Målare Stockholm

Miljövänlig målerifirma med känsla för detaljer | 08-120 52 100

Tapetsering Stockholm

Låt våra erfarna målare hjälpa dig med din tapetsering i Stockholm. Kontakta oss på Sköndals Måleri redan idag för att få en offert

Tapeter är, om uttrycket tillåts, åter på tapeten. Det är roligt. En tapet adderar ofta det där lilla extra till en bostad och har en förmåga att höja det estetiska intrycket i varje rum. Det är just där som en tapet har sin stora fördel: man kan skapa ett unikt intryck som säger väldigt mycket om vem man är.


Målare med över 15 års erfarenhet av tapetsering och andra tjänster

Tapetsering är emellertid ingen lätt uppgift. Många privatpersoner som står inför en tapetsering gör detta med en klar underskattning av hur stort projekt det handlar om. Man underskattar hur lång tid det tar, man underskattar vilket fokus och koncentration som krävs och man underskattar vikten av erfarenhet. Detta gör att resultatet också blir sämre än förväntat: man ser bubblor, man ser ojämnheter och man ser att mönstren inte alls passar in i tapetvåden bredvid. Att tapetsera är en svår konst - och vi kan hjälpa dig.

Vi har vana och erfarenhet av all tänkbar tapetsering. Oavsett vilket val av tapet du gör så kan du räkna med att vi gör jobbet effektivt, snyggt och utan några misstag. Vårt jobb inkluderar givetvis också det viktigaste: att förbereda den yta som ska tapetseras. Ett vanligt misstag som lekmän begår är att man slarvar vid detta steg. För att nå en perfekt tapetsering så måste också ytan vara slät, jämn och fin. Vi arbetar hårt med detta och med målet att din valda tapet ska framträda på ett iögonfallande sätt.

Det kan innebära att vi spacklar igen ojämnheter, att vi slipar bort tapeten under eller att vi - exempelvis om du valt en mörkare tapet - först börjar med att måla väggen i en lite mörkare nyans. Det senare tar bort risken för att fula skarvar syns. Vi vet vad som ska göras och vi vet vilka fallgropar som ska undvikas. Det tjänar du på i längden.

tapetsering Stockholm

Vi hjälper dig med inspiration och nya idéer

Det svåra - utöver själva tapetseringen - är att välja en tapet. Man brukar säga att man har ungefär tio minuter på sig att göra ett val. Efter att dessa minuter har passerat så drunknar man i olika uppslag, olika tapetmönster och idéer. Det finns hur många vackra mönster som helst och det kan vara väldigt svårt att stå i en färgbutik och försöka hitta rätt tapet till det egna hemmet.

Vi hjälper dig gärna med nödvändig inspiration. Vi har lång vana av tapetsering och kan som en följd av detta visa upp olika referensbilder från tidigare kunder. Dessutom håller vi oss a´jour med utvecklingen och följder de rådande trenderna. Vill du göra ett modernare val så kan vi ta fram några lämpliga förslag utifrån hur din bostad ser ut i övrigt.

Detsamma gäller givetvis för mer tidlösa, klassiska tapeter. Oavsett om du vill ha en stilren, sober tapet i klassisk randigt eller om du söker efter en storblommig tapet från exempelvis William Morris härliga produktion så kan vi hjälpa dig att hitta rätt lösning - och få tapeten på plats i ditt hem.

Mycket kan man säga om tapeter, men särskilt billigt är det inte. Varje misstag kommer att synas i din plånbok. Därför är professionell tapetsering att föredra. Vi gör jobbet effektivt, till ett bra pris och där du dessutom kan använda ditt Rot-avdrag och dra av 30% av den totala kostnaden för arbetet. Är du intresserad av att skapa ett mer personligt hem genom att tapetsera? Kontakta oss redan idag så sätter vi igång med planeringen!

Vi erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster inom måleri!