målare stockholm

Målare Stockholm

Miljövänlig målerifirma med känsla för detaljer | 08-120 52 100

Väggmålning Stockholm

Anlita Sköndals Måleri när du behöver hjälp med väggmålning i Stockholm. Hör av dig till oss så får du svar med offert inom kort!

Efter en längre period av vitt så har nu återigen färger börjat ta plats i våra hem. Det är roligt. Vitt är en tacksam färg att inreda mot och det är en bra färg att ha som grund i hemmet. Det känns rent, fräscht, sobert och - lite tråkigt. Färg ger personlighet och unik hem. Det handlar mestadels om att våga ta steget och att våga följa sin egen stil och smak. Detta plus ett gediget arbete.


Hållbart måleri av högsta kvalitet med miljön i fokus

Det senare kan vi bistå med. Vi är experter på väggmålning och vi åtar oss uppdrag över hela Stockholm. Behöver du en väggmålning i vardagsrummet, vill du måla om en vägg i hallen och få en läcker fondvägg eller är det barnens rum som ska målas om? Vi sköter jobbet. För att minska vår negativa miljöpåverkan använder vi bara svanenmärkta färger. Vi åker även elbil och sorterar allt byggavfall.

Väggmålning i vår regi kan även utföras utomhus: vi klarar alla typer av uppdrag och vi gör det med samma seriositet, noggrannhet och med känsla för de små detaljerna.

Väggmålning - fokus på grundarbetet

Vid väggmålning så gör många misstaget att man underskattar arbetet. Om vi ska dra paralleller mellan hur vi arbetar och hur det ser ut när vanliga lekmän gör jobbet så är den tydligaste skillnaden rent initial. Du som lekman vill komma igång så fort som möjligt och anser att målningen i sig är det viktigaste. Det är där du är noggrann och det är där du lägger lejonparten av tiden.

Då vi arbetar med en väggmålning så kommer endast 20 % av den totala arbetstiden att läggas på att måla. Resten läggs på grundarbetet. Vi förbereder väggen inför målningen. Det innebär att vi tar skrapar, slipar, spacklar, slipar ännu en gång, tvättar och täcker alla kanter, golv och tak. Det gör skillnad. Grundarbetet är avgörande i hur det färdiga resultatet blir: minsta fusk eller misstag där kommer att synas. Väljer du att måla med en starkare kulör så syns också misstagen på ett tydligare sätt - det blir ojämnt, flammor syns och färgen ser ut att vara målad med för få varv.

Det tar tid att måla en vägg. Man kan inte skynda på färgens torktid och man kan heller inte stressa fram ett snabbare resultat. Då vi arbetar med en väggmålning så lägger vi upp arbetet för att det ska passa in i vårt övriga schema. Du betalar för den effektiva tid vi är hos dig och arbetar. Du betalar inte för att vi ska stå och vänta på att färgen är torr och att nästa varv kan strykas. Vår erfarenhet gör att vi kan arbeta effektivt och skapa en arbetsplan utan några luckor och onödig väntetid. Det tjänar du på i längden.

Vi sköter din väggmålning från start till mål

Anlitar du oss för din väggmålning i Stockholm så får du en partner som är med dig från första till sista stund. Vi lyssnar in och deltar i planeringen, vi sköter jobbet och håller dig uppdaterad genom hela resan. Vår ambition är att du ska känna delaktighet och känna att det är ditt projekt. Vill du göra ändringar under resans gång så ska du också kunna göra det. Vi sätter dig i första rummet. Det är trots allt ditt hem det handlar om.

Vår långa vana av väggmålning har gett oss ovärderliga erfarenheter och många referenser. Vi sätter dig gärna i kontakt med någon av dessa. Givetvis kan vi även visa upp bilder och därigenom kanske bidra med lite nödvändig inspiration. Även om det är din stil och smak som avgör så kan vissa färger och nyanser gifta sig bättre med varandra än andra. Vi älskar att spåna fram lösningar tillsammans med våra kunder.

Du är välkommen att kontakta oss redan idag så sätter vi igång med planeringen av ditt projekt. Ta steget från det vita till det mer personliga hemmet. Låt oss sköta din väggmålning!

Vi erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster inom måleri!